+30 210 9734853 info@demenegas.gr

Λίγα λόγια για εμάς

Η ιστορία της επιχείρησης «ΔΕΜΕΝΕΓΑΣ»  ξεκινά αρκετά χρόνια πίσω, το 1948 στην μεταπολεμική Αθήνα. Τότε, ο Νικόλαος Δεμένεγας ιδρύει την επιχείρησή του, ένα μικρό σιδεράδικο. Χάρη στην ποιότητα κατασκευής αλλά και τις αμετάκλητες αρχές του –συνέπεια λόγων/πράξεων-  εξελίχθηκε σε μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών.
Η επιχείρηση προοδεύει και αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις το 1973. Εμπλουτίζει τις επιλογές των πελατών της με την προσθήκη του νέου –για την εποχή- υλικού, το αλουμίνιο. ΄Ετσι από το 1978, η εταιρεία «ΔΕΜΕΝΕΓΑΣ», πέραν των μεταλλικών κατασκευών, παράγει πόρτες, παράθυρα και υαλοπετάσματα από αλουμίνιο.

Ενας δεύτερος κύκλος ξεκινά για την επιχείρηση, με την είσοδο του υιού Ιωάννη Δεμένεγα, δίνοντας έτσι νέα δυναμική. Με την πολύχρονη εμπειρία δίπλα στον πατέρα τουκαι τις ίδιες βασικές αρχές της επιχείρησης, εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό, εντάσσει νέες τεχνικές στην παραγωγή προϊόντων αλουμινίου, διατηρώντας την με τον τρόπο αυτό πάντα επίκαιρη και αξιόπιστη. Χωρίς να παραμελήσει την κληρονομιά της επιχείρησης, που είναι η τέχνη της μεταλλικής κατασκευής, σε εποχές απόλυτης βιομηχανοποίησης, η εταιρεία προσφέρει μεταλλικές κατασκευές που από πολλούς καλλιτέχνες χαρακτηρίζονται «έργα τέχνης». Στα χρόνια που ακολουθούν, ο συνδυασμός όλων των παραπάνω κάνει την εταιρεία να συνεργάζεται με σπουδαίους μηχανικούς και αρχιτέκτονες, συνεχίζοντας να παράγει ξεχωριστά έργα.

Η εταιρεία «ΔΕΜΕΝΕΓΑΣ» μπαίνει στον τρίτο της κύκλο το 2013,  με την συμμετοχή των αδερφών Νίκο και Σταύρο Δεμένεγα, οι οποίοι έχοντας την αίσθηση της ευθύνης της «ιστορίας» της επιχείρησης, οραματίζονται ..

 

Όραμα μας μέσω της Εκπαίδευσης η ποιότητα,η αξιοπιστία και η αντοχή στο χρόνο.

Συγχρονισμένοι με την εποχή μας όπου η πληροφορία και η τεχνολογία εξελίσονται διαρκώς μόνη οδός για τη διατήρηση σε υψηλά στάνταρ των προιόντων μας είναι η εκπαίδευση. Αυτό το επιτυγχάνουμε σε ότι σχετικό με το αντικείμενο μας σεμινάριο διεξάγεται, αλλά και την ενημέρωση μας για τις νέες τεχνολογίες που φέρνουν στην αγορά οι καλύτεροι προμηθευτές του χώρου μας.Όραμα μας είναι μέσω διαρκούς εξέλιξης των γνώσεων μας στα προιόντα αλουμινίου (πόρτες-παράθυρα-μεταλλικές κατασκευές) να ανεβάσουμε συνεχώς το επίπεδο με σκοπό τη διατήρηση ενός ευχαριστημένου για την επιλογή του πελατολογίου.

Τολμώντας λοιπόν το 2010 η εταιρεία επένδυσε σε νέο μηχανολογίκο εξοπλισμό, έλεγχο κοπής και κατεργασίας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, πρόγραμμα διαχείρισης παραγωγής και διαχείρισης γραφείου.Όλα αυτά διασφαλίζουν την αξιοπιστία του προιόντος τόσο για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής όσο και μηδενική αστοχία στην κοπή και συναρμολόγηση, τη δυνατότητα παραγωγής όλης της γκάμας προιόντων αλουμινίου (πορτών-παραθύρων-πετασμάτων).Το ίδιο απαιτητικοί είμαστε στην επεξεργασία χρώματος (πιστοποιημένα βαφεία για την διαδικασία βαφής προφίλ αλουμινίου), στη προμήθεια μηχανισμών, ελαστικών και υαλοπινάκων. Έχοντας λοιπόν τα καλύτερα υλικά επιλέγουμε μαζί σας και σας παραδίδουμε ένα προιόν κατασκευασμένο, συναρμολογημένο και τοποθετημένο στο χώρο σας από τεχνίτες που εφαρμόζουν πιστά τις διαδικασίες παραγωγής από την παραγγελία των υλικών εώς την τοποθέτηση του προιόντος, με αποτέλεσμα προιόν ποιότητας, αντοχής στο χρόνο και υψηλής αισθητικής.

Καλέστε μας